Tulajdonosoknak

Miért válaszd a mappticot?

Megéri hozzánk feltölteni a helyed profilját! Professzionális megjelenés, csupán pár kattintással!

Útmutató

Kiemelés

A kiemelések segítenek a helyed látogatottságának növelésében.

Kiemelheted a helyeid:

 1. Más helyek aloldalának oldalsávjában – azonos városúaknál.
 2. Más helyek aloldalának oldalsávjában – azonos kategóriájuaknál.
 3. A kereső aloldal elején (ha nincs aktív szűrési feltétel beállítva, azaz alaphelyzetben van a Kereső oldal).
A kiemelés vásárlását két helyről is elindíthatod:
 1. A hely aloldaláról a “Hely Kiemelése" gombra kattintással: 
 2. A Vezérlőpult > Helyek/Közösségi Helyek/Közintézmények gombra való kattintással elérhető saját helyeidet kilistázó felületen a “Kiemelés" gombra kattintással.

Útmutató

Hirdetésmentesítés

Az általad kezelt helyeid a Vezérlőpult (Profil menü) > Helyek/Közintézmények/Közösségi Helyek menüpont kiválasztásával listázhatod ki.

Ebben a nézetben a “Csomag Módosítása" gombra kattintással vásárolhatsz Hirdetésmentesítő Csomagot, mely segítségével a hely aloldaláról eltűntethetsz minden megjelenő harmadik-féltől származó hirdetést.

Útmutató

Vállalati Fiókok

A Vállalati Fiók/Központi Kezelői az a fiók, amely segítségével egy cégcsoport több alá tartozó Helyen egyszerre tud módosításokat elvégezni. Ennek az a haszna, hogy nem kell egyesével belemenni minden Hely szerkesztő nézetébe, ha tömeges módosítást szeretnénk elvégezni. Gyorsan és egyszerűen szerkeszthetsz egyszerre akár több száz Helyet is. Az új akciók/hírek/képek egy gombnyomásra frissülnek az összes Hely aloldalán! A Központi Kezelői fiók segítsével elhelyezheted saját hirdetéseid az általad kezelt helyek aloldalán, ez remek lehetőség például országos leárazások/termékek/szolgáltatások népszerűsítésére!

A Vállalati Fiók igénylését az alábbi oldalról lehet benyújtani: https://mapptic.com/kozponti-kezeloi-fiok/

Fontos, hogy a Központi Kezelői fiók szolgáltatásunkat csak cégek, egy hivatalos igénylőlap benyújtásával vehetik igénybe.

Miért is jó a Központi Kezelői Fiók?

 • Egyszerre kezelhetsz korlátlan számú helyet, nem kell egyesével elvégezned a globálisnak szánt módosításokat, amellyel rengeteg időt és energiát spórolhatsz!
 • Emellett a minden olyan hely, amely beletartozik az irányításod alá 3 új funkcióval fog bővülni:
  1. Új beállítható “Cégcsoport" mező, mely a helyek aloldalán, a Hely címe mező felett fog kiemelt formában megjelenni, ezzel is egyedibb/professzionálisabb megjelenést adva a helyek számára:
  2. “Egyéb üzleteink" szekció, amely minden általad kezelt Hely aloldalán meg fog jelenni, ezt lenyitva megtekintheti a felhasználó az összes általad kezelt helyet (más a cég tulajdonában lévő üzleteket):
  3. Egyedi hirdetési felület az általad kezelt Helyek oldalsávjaiban, ahol megjeleníthetsz egy kattintható (kép formátumú) hirdetést globálisan.