Prémium szolgáltatásaink

Céges Összekapcsolás (HAMAROSAN ELÉRHETŐ)

Vállalati Fiók/Központi Kezelői fiók
Igényeld vállalkozásod, céged számára a prémium “Központi Kezelő” fiókot. Köss össze akár több száz helyet, és hajts végre módosításokat rajtuk egyszerre, ezzel is rengeteg időt megspórolva. A Vállalati Fiók/Központi Kezelői fiók, segítségével egy cégcsoport akár egy vagy akár több hozzá tartozó Helyen egyszerre tud módosításokat elvégezni. Gyorsan és egyszerűen szerkeszthetsz egyszerre akár több száz Helyet is.
 
A következő előnyöket és beállítási lehetőségeket lehet elérni a Központi Kezelői csomaggal
Hirdetés mentesítés, Cégcsoport, Telefonszám, E-mail, Weboldal, Banner – (Borítókép), Logó, Egyedi Hirdetés, Hirdetés átirányítási link. Mindezek egy gombnyomásra frissülnek az összes Hely aloldalán! Hirdetésmentesítés Ennek köszönhetően, a hely aloldaláról eltűnik minden – harmadik-féltől származó – hirdetés.
 
 
Cégcsoport A cégcsoportban megadott név a Hely aloldalán jelenik meg. – A Hely neve után és az ID szám előtt.
 
 
Egyedi hirdetés A Központi Kezelői fiók segítsével elhelyezheted saját hirdetéseid az általad kezelt helyek aloldalán. Megadhatsz hozzá egyedi linket. Ez remek lehetőség például országos leárazások/termékek/szolgáltatások népszerűsítésére!
 
 
Általad kezelt helyek tömeges módosítása
 
 
Az itt elvégzett módosításokat a “Módosít” gombra kattintással tömegesen elvégzed az összes általad kezelt helyen! Ha valamelyik mezőn nem szeretnél változtatni, egyszerűen hagyd változatlanul (ne írj be vagy ne írj át semmit)! Amennyiben egy meglévő hirdetést szeretnél eltávolítani a kezelt helyek profiljairól, kérjük hagyd üresen a mezőt, és az automatikusan eltávolításra kerül a helyekről! Az fent leírtak, egy gombnyomásra frissülnek az összes Hely aloldalán! A “Vállalati Fiók” a Helyhez tartozó csomag módosításával érhető el.
 
 
FONTOS! Összekapcsolás – Visszaigazolás A módosítások elvégzéséhez, először össze kell kapcsolni a céghez tartozó Helyeket. Ezt a Hely szerkesztésénél a Céges összekapcsolásnál lehet elindítani. Itt ki kell választani, hogy mely helyek tartozzanak a központi kezelés alá. Az itt beállított Helyek kapnak egy felkérést, amit vissza kell igazolniuk. Csak akkor jelenik megi az összekapcsolás, ha mindkét hely tulajdonosa jóváhagyta a kapcsolatot! FONTOS! A Központi Kezelői fiók szolgáltatásunkat csak cégek, egy hivatalos igénylőlap benyújtásával vehetik igénybe.

Hirdetésmentesítés

Távolíts el minden formájú hirdetést a helyed aloldalairól fizetős csomagjaink használatával, ezzel is vonzóbb- és üzletiesebb megjelenést biztosítva a helyednek!
 
Hol találom a hirdetésmentesítő csomagkat? Az általad kezelt hely(ek) a Vezérlőpult – Saját Tartalmaim menüpont kiválasztásával listázhatod ki.

Ebben a nézetben, a kiválasztott helynél, a “Csomag” gombra kattintással vásárolhatsz olyan csomagot, amely tartalmaz Hirdetésmentesítést.
Jelenleg kétféle csomag tartalmaz hirdetésmentesítést
  1. HIRDETÉSMENTESÍTŐ CSOMAG
  2. KÖZPONTI KEZELŐI CSOMAG

1. HIRDETÉSMENTESÍTŐ CSOMAG

Ennek segítségével a hely aloldaláról eltüntethetsz minden megjelenő – harmadik-féltől származó – hirdetést.

2. KÖZPONTI KEZELŐI CSOMAG

A központi kezelői csomagnak is része a hirdetésmentesítés, de ez mellett még más hasznos funkciókat is tartalmaz, főleg azok részére akik több üzlettel is rendelkeznek. Nézd meg Te is, hogy milyen előnyöket nyújthat Neked is.